Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Merőleges

Főoldal » Általános iskola » Matematika
377
A kérdés az lenne hogy hogy tudjam be bizonyítani azt hogy EO merőleges az (ABC) síkra? AB=BC=12cm, AC=12gyök2
Sürgős lenne..
A képet csatoltam
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
nincsen kép
0