Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek algebra

Főoldal » Általános iskola » Matematika
492
Ezek a feladatok: (nem tudok indexet rakni)
(3 + a)a másodikon =
(a - 5)a másodikon =
x a másodikon - 2xy + y a másodikon =
(a - 2)(a + 2) =
x a másodikon - 9 =
Köszönöm a válaszokat
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
(3+a)²=9+6a+a²
(a-5)²=a²-10a+25
x²-2xy+y²=(x-y)²
(a-2)(a+2)=a²-4
x²-9=(x-3)(x+3)
0