Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika Házi feladat!Egyenlettel szeretném a megoldást !Köszönöm!

Főoldal » Középiskola » Matematika
375
Apám most 61 éves én 40 éves vagyok!Apám hány évvel ezelőtt volt nyolszor idősebb nálam?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
61-x=(40-x)×8
61-x=320-8x
-x=259-8x
7x=259
x=37
Így 37 évvel ezelőtt volt
0