Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Valaki tudna segíteni???Matek feladat SOS!!

Főoldal » Általános iskola » Matematika
422
Ezek a feladatok: (nem tudok indexet rakni)
(3 + a)a másodikon =
(a - 5)a másodikon =
x a másodikon - 2xy + y a másodikon =
(a - 2)(a + 2) =
x a másodikon - 9 =
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
jajjjjj
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Csatoltam képet.
0