Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Érettségi

Főoldal » Középiskola » Matematika
627
Igaz vagy Hamis
Ha (a>0, b>0)
a) a¹¹·a⁴=a⁴⁴
b) a¹²:a⁴=a⁸
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
a) hamis, mivel szorzásnál a kitevők összeadódnak, tehát a¹¹·a⁴=a¹⁵
b) igaz, mert osztásnál a kitevőket ki kell vonni egymásból
0

Elso hamis, masodik igaz.
0