Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika 10. osztály Elektromos munka

Főoldal » Középiskola » Fizika
324
1 kWh energia hány darab 1,5 literes ásványvizes palack 10 m magasra cipelését fedezi?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

2
segítség
0

1kWh=3600000J
1,5l ásványvíz=1,5kg
n=?
3600000=n·m·g·h=n·1,5·10·10=n·150
n=24000db
0