Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika Házi feladat!Egyenlettel szeretném a megoldást !Köszönöm!

Főoldal » Középiskola » Matematika
344
Két szám összege 64!A nagyobbikat a kisebbikkel elosztva a hányados 3 a maradék 4!Adjuk meg a két számot!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
I. A + B = 64

II. A = 3*B + 4 → I.

I. 3*B +4 + B = 64
4*B+4 = 64
4*B = 60
B=15
A=49

2