Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Segítsetek légyszi légyszi

Főoldal » Általános iskola » Matematika
455
Nagyon nehéz és szeretném a segítségeteket kérni
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
Szia!
a) x=15/4
c) x=-7/2
e) x=5
0

Csatoltam képet.
3