Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Valaki nagyon gyorsan tudna segíteni?

Főoldal » Középiskola » Kémia
509
melyik megy végbe és melyik nem a következő reakciók közül
Ag + Na+ =
Al + Zn2+ =
Br2 + Cl- =
I - + Cl2 =
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Kémia

Válaszok

1
Ag + Na+ = NEM MEGY VÉGBE
Al + Zn2+ = NEM MEGY VÉGBE
Br₂ + Cl - = NEM MEGY VÉGBE
2 I - + Cl₂ = 2 Cl- + I₂
Módosítva: 6 éve
2