Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Előre is köszönöm a segítséget!

Főoldal » Középiskola » Matematika
465
Számítsuk ki az adatokkal megadott háromszög területét!
a=1
b=2
Y(gamma) = 60°
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

3
Csatoltam képet.
3

Trigonometrikus területképlettel kiszámítható:
Két oldal és a közbezárt szögük szinuszának szorzata osztva 2-vel.
1

Csatoltam képet.
2