Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek dolgozat

Főoldal » Középiskola » Matematika
429
Egy kocka oldalait 8-szorosára növeljük. Hányszorosára nő a felszín és a térfogat?

Még ma vissza kell küldeni és egyedül ezt nem tudom!!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
V1=a*a*a=a3
V2=8a*8a*8a=512a3
A1=6*a*a=6a2
A2=6*8a*8a=384a2
A térfogat 512-szeresére, a felület 64-szeresére nő.
0