Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Középiskola » Matematika
573
Gondoltam egy számra,hétszereséből nyolcat kivontam ,igy a gondolt szám hatszorosát kaptam. Melyik számra gondoltam,ird le egyenlettel!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
7x-8=6x
-8=-x
x=8 a gondolt szám
0