Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Sziasztok

Főoldal » Általános iskola » Matematika
356
Ebben szeretnék segítséget kérni
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Electrix:
2000×(5/100)+6000×(3/100)=100+180=280 hibás összesen
Tronics:
7000×(4/100)+1000×(2/100)=280+20=300 hibás
Így az Electrixnél alacsonyabb
0