Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek házi segítség!!

Főoldal » Általános iskola » Matematika
562
Egy mértani sorozatban: a3=3; a5=54. Mennyi a sorozat negyedik eleme?

a4=...... illetve a4=.....
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
matek, Matematika, segítség, házi, sorozat, mértani
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Csatoltam képet.
-1