Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Egy ABC háromszög oldalai AB=15 cm, BC=27 cm, AC=30 cm hosszúak. Mekkora szakaszokra bontja a B csúcsból induló belső szögfelező a szemközti oldalt?

Főoldal » Középiskola » Matematika
504
Matek szögfüggvény
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Csatoltam képet.
-1