Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Segítséget szeretnék kérni NORMÁLALAK

Főoldal » Középiskola » Matematika
533
Normálalakban kellene ezeket a számokat felírni:
a. 35000=
b. 124=
c. 50.000.000.000.000=
d. 0,79=
e. 0,0007=
f. 0,000.000.000.000.003=
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
normálalak
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
35000=3,5×10⁴
124=1,24×10²
50.000.000.000.000=5×10 a 13.-on
0,79=7,9×10 a mínusz elsőn
0,0007=7×10 a mínusz negyediken
0,000.000.000.000.003=3×10 a mínusz tizenötödiken
0

Csatoltam képet.
0