Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Pitagorasz-tétel

Főoldal » Általános iskola » Matematika
785
Számítsd ki a derékszögű háromszög átfogójának hosszát, ha a befogók

a,
a=13cm és b=84cm

c,
a=24dm és b=27,5dm

b,
a=9cm és b=40cm

d,
a=1/5 m és b=2,1dm

Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Csatoltam képet.
0