Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika

Főoldal » Általános iskola » Matematika
394
Ennél az egyenletnél, melyik számításból jön ki a végén az x=11,2?
"a * a szorzást jelzi"
x*4500+(14-x)*5000=14*4600
4500x-5000x+70000=64400
x=11,2
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
-500x=-5600
x=11,2
0

Az elsőnél jön ki.
0