Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Térfogat mérése. V c segítségét kerek köszönő.

Főoldal » Általános iskola » Matematika
411
Egy téglatest méretei 0.4 dam. 3 m és 20 dam .makóra a térfogata? Hany liter víz férne benne
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Segitseget kerek. Koszono.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
a=0,4 dm
b=3 m=30 dm
c=20 dm
V=abc=240 dm³ a térfogata, és 240 liter víz fér bele
0