Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

MATEMATIKA MEGOLDÁSA.SOS!!!

Főoldal » Általános iskola » Matematika
346
Csatoltam képet köszönöm!!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Sos matek matematika
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
A testek térfogata: alap terület szorozva a magassággal.

Itt az alap egy téglalap, ennek területe a*b (a két oldal szorzata)

V=a*b*c=(2/3) * (3/2) * (5/4) = (2*3*5) / (3*2*4) = 30/24 = 15/12 = 5/4 m³
Módosítva: 6 éve
2

Csatoltam képet.
2