Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

SOS.

Főoldal » Általános iskola » Fizika
678
Mekkora a hidrosztatikai nyomás egy medence alján, ha a medence 2 m mély?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
témazáró
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
p=ró*g*h = 1000 kg/m³ * 10 m/s² * 2 m = 20000 Pa
2