Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Elsőfokú egyenletek, egyenletrendszerek

Főoldal » Középiskola » Matematika
1271
(A) városból (B) városba 60 km/h átlagsebességgel elindult egy személyvonat, majd 1 óra múlva 90 km/h átlagsebességgel egy gyorsvonat. Mekkora a két város távolsága, ha a gyorsvonat fél órával előbb ért (B)-be, mint a személyvonat?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Csatoltam képet. Ha van kedved és 10 perced, akkor nézd meg a következő youtube videómat.
https://www.youtube.com/watch?v=09HsIiRxlHc&list=PLwXxAxAEOlGi9V6gg5-bKzSjBVAQMubor&index=6
Módosítva: 6 éve
0