Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Valaki segítene?

Főoldal » Középiskola » Matematika
451


1. Számítsuk ki az 
a, a=1 b=2 gamma (y)=60°


2. Számítsuk ki a következő kifejezések pontos értékét!

a, (cos 30° + sin 60 + tg 45°)=?



ctg 30° sin 45°
b,--------------------------- (b= ctg30° sin45° osztva cos60°)
cos 60°)






3. Egy hegyesszögnek ismerjük az egyik szögfüggvényértékét. Számítsuk ki a hegyesszög többi szögfüggvényének pontos értékét!

a, sin A (Alfa) = 0 6
b, cos B (béta) =0,75


Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Az 1/a-n mit kell kiszámolni?
Adott két oldal és egy szög.

3