Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Dolgozat!! Segíts!

Főoldal » Általános iskola » Matematika
346
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Alapterülete: 34,2 cm²
Palást területe: 8×(5×8,1)=324 cm²
a,
8×5=40 cm a kerülete
b,
A=2T+P=2×34,2+324=392,4 cm² a felszíne
c,
V=T×m=34,2×8,1=277,12 cm³ a térfogata
0