Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Dolgozat!! Segíts!

Főoldal » Általános iskola » Matematika
339
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
kör területe: r²*π = (d/2)²*π = d²*π/4
r: sugár
d: átmérő

a) a pálya területe: 76²*π/4=4534,16 dm²

b)
kör kerülete: 2*r*π
hány métert tett meg, ha 10 kört? 2*r*π * 10 = 2* 3 m *π * 10 = 188,4 m
2