Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Dolgozat!! Segíts!

Főoldal » Általános iskola » Matematika
388
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Alfa+48+75=180
Alfa+123=180
Alfa=57
Alfa vessző= 180-57=123
Beta vessző= 180-48=132
Gamma vessző=180-75=105
0