Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Sziasztok! Tudnátok nekem segíteni a matek házi megoldásában.

Főoldal » Általános iskola » Matematika
371
Egy paralelogramma alapú egyenes térfogata 480cm3. Hány mm a test magassága, ha alapterülete 0,3 dm2?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
0,3 dm²=30 cm²
V=T·h
h=V/T=480/30=16 cm
0