Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Általános iskola » Matematika
906
Vázold fel a téglatest hálóját, majd határozd meg a felszínét,ha élei 3,4 cm ,50 mm és 0,75 dm hosszúak
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
A téglalap oldalai 3,4 cm; 50 mm=5 cm; 0,75 dm=7,5 cm
F=2(3,4·5+3,4·7,5+5·7,5) az eredmény cm²
0