Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Számelmélet, oszthatóság

Főoldal » Középiskola » Matematika
417
Sziasztok ezeket a feladatokat meg tudná nekem valaki oldani?
Előre is köszönöm!!!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
1. Lehet hogy hülyeséget mondok, de szerintem a 2, 4, és 12
2. 2
3. x=1 és y=0, vagy x=2 és y=5, ha x=4 akkor y=0, x=5 és y is 5, x = 0 és y= 0, x 8 és y 5
0