Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Írd fel egyetlen szám hatványa ként!

Főoldal » Általános iskola » Matematika
3157
Ha a feladat úgy szól, hogy írd fel egyetlen szám hatványa ként a kifejezéseket, akkor az eredményt kell odaírni ? vagy egy más formában kell megadni ?
pl:2⁶×5⁶=
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Matematika, 8. osztály, hatvány, kifejezés
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
26·56=(2·5)6=106
0