Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Sziasztok valaki tudna segíteni SOS-ben ?

Főoldal » Általános iskola » Matematika
336
Mekkora a térfogata annak a kockának, amelyiknek a felszíne 1460,16 dm2?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
1460,16 dm²=6·a·a
243,36=a·a
a=15,6 dm
V=a·a·a=15,6³=3796,416 dm³
0