Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

SOS!!!

Főoldal » Középiskola » Matematika
303
Milyen messze van tőlünk az az énekes, akit egy sportarénában a színpad fölött 20 méter magasságból 21°30’
depresszió szög alatt látunk?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
20/x = tg (21,5)
x= 20/tg(21,5)=50,77

sajnos képet csak emailben tudok küldeni
0