Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika segítség kellene SOS ban

Főoldal » Középiskola » Matematika
537
1)Ábrázold és jellemezd a következő függvényt: y = -4x
2)Ábrázold és jellemezd a következő függvényt: f(x)= 2/3x-4
3)Ábrázold és jellemezd a következő függvényt: y = -2 x2
4)Ábrázold és jellemezd a következő függvényt: g(x)= (x-4)2 -1
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
1)
Az egyenes -4 meredekségű és átmegy az origón
2)
Az egyenes 2/3 meredekségű, -4-nél metszi az y tengelyt
3)
itt hiányzik egy műveleti jel, én az y=-2x+2 egyenletet ábrázoltam
Az egyenlet -2 meredekségű, 2-nél metszi az y tengelyt
4)
Az egyenes meredeksége 2, -9-nél metszi az y tengelyt
0