Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika 10. osztály

Főoldal » Középiskola » Matematika
862
Egy dobókockát feldobva jelöljük A, B, C, D-vel a következő eseményeket: A:a dobott szám prím, B:a dobott szám páros
C, a dobott szám kisebb mit 4, D:a dobott szám legalább 4! írjuk le a következő eseményeket!
A*B, A+B, C+D, C*D, B*C, C+D, C*D
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Egy dobókockát feldobva jelöljük A, B, C, D-vel a következő eseményeket: A:a dobott szám prím, B:a dobott szám páros
C, a dobott szám kisebb mit 4, D:a dobott szám legalább 4! írjuk le a következő eseményeket!
A*B, A+B, C+D, C*D, B*C, C+D, C*D
A*B= 2-est dobtunk
A+B=nem dobtunk egyest azaz 2,3,4,5,6 számok valamelyikét dobtuk
c+d= bármit dobhatunk
C*D= 4-et dobtunk
B*C= 2-est dobtunk
0