Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Melyik kiszerelést éri meg megvenni?

Főoldal » Középiskola » Matematika
375
A logikára lennék kíváncsi, hogy hogyan számoljuk ki.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
matek, meg, kiszerelés, melyiket, éri
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Meg kell nézni, hogy a különböző térfogatúak közül melyikből legolcsóbb 1 ml. Az elsőnél 15 ml 4800 Ft, tehát 1 ml : 4800/15 = 320 Ft. A második 6100/30 = 203,33Ft/ml. A harmadik 7900/50 = 158 Ft/ml . Tehát a harmadik éri meg a legjobban.
1