Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

10. Es matek házi

Főoldal » Középiskola » Matematika
343
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
1. √4²+3² ez mind gyök alatt, és ez kiszámolva a hossza , irányszög: tanα=3/4, keresd vissza a szamologep funkciojaval hogy az hány fok
2. √-6²+-8² ez is mind gyök alatt, kiszámolva megvan a hossz
tanα=-8/-6=4/3 és visszakeresve
1