Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Számitás

Főoldal » Általános iskola » Matematika
539
Egy elefánt naponta 300 liter iszik.Elég neki egy hordó víz,ha a henger alakú hordó magassága 120cm alapkörének átméröje 60cm?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
m=120 cm
d=60 cm
r=30 cm
V=r²πm=339120 cm³=339120 ml=339,12 liter
Így elég neki egy hordó víz
0