Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Egyenletek

Főoldal » Középiskola » Matematika
364
2. és a 3. feladat kell
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
2. feladat
8x+3x-3=2x+2
11x-3=2x+2
9x-3=2
9x=5
x=5/9

3. feladat
2x-2+3x-6=8-6x-6
5x-8=2-6x
-8=2-11x
-10=-11x
x=10/11
0