Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Csatoltam képet!

Főoldal » Középiskola » Matematika
441
Kérem segítsen valakii!! SOS
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
a,
4²+m²=15²
m=14,457 cm a magassága
b,
T=(8×14,457)/2=57,827 cm² a területe
c,
57,827=(15×m)/2
m=7,71 cm a szárakhoz tartozó magasságok
0