Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Számitás

Főoldal » Általános iskola » Matematika
484
Mennyi anyag kell ahhoz a gúla alakú, négyzet alapú sátorhoz, amelynek alapéle 2,5 m, oldallapjának magassága 2 m?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
1
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
A gúla felszíne:
F=2,5²+4·2,5·2/2=6,25+10=16,25 m²
0