Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Angol fordítás (rövid)

334
Lefordítanátok légyszi?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Idegen nyelv

Válaszok

3
Ezek közül egyik teóriában sem hiszel? Ne aggódj. Rengeteg van még ami közül választhatsz. Például Paul Burell, Diana korábbi főkomornyika azt állítja, hogy a Hercegnő megjósolta saját halálát az autóbalesetben. Kétségkívül annyira rémült volt, hogy tíz hónappal a halála előtt írt egy levelet Burellnek, hogy a királyi család egyik tagja összeesküvést forralt ellene és az autója fékje meg lesz babrálva, ő pedig súlyos fejsérüléseket fog elszenvedni. És minden ilyesmi, szóval Wales Hercege újra tud házasodni.

Ezek a teóriák megsokszorozódnka, mert nehéz elhinni számunkra, hogy a hercegnőt a vagyona és a testőrei ellenére megölhette valami olyan önkényes és földi dolog mint egy forgalmi baleset. Lélektanilag szükségünk van összeesküvés elméletekre, hogy az élet tragédiáit elviselhetőbbé tegyük. És az internet ellátja a világméretű üldözési mániát.
0

Nem dőlsz be ezek közül egyik teóriának sem? Ne aggódj. Bőven van még miből választanod. Például Paul Burrell, Diana volt komornyikja azt állítja, hogy a hercegnő megjósolta a saját halálát egy autóbalesetben. Látszólag olyan rémült volt a halála előtt 10 hónappal, hogy azt írta Burrellnek, hogy ezt az összeesküvést a királyi család tervelte ki és hogy a kocsi fékjeit megbabrálták, ő pedig komoly fejsérülésektől szenved. És mindez azért, hogy Wales hercege ismét megházasodhasson.
Ezek a teóriák azért szaporodnak, mert nehéz elhinnünk, hogy egy hercegnét az összes vagyona és testőre mellet meggyilkolhat olyasvalami, mint az önkény vagy egy közönséges közlekedési baleset. Pszichológiaiak szükségünk van összeesküvésekre, hogy ezeket a tragédiákat elviselhetőbbé tegyük az életben. Az internet pedig segít éleszteni a globális paranoiát.
0

Mind a kettő a fordítás helyes. ;)
0