Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Sos

Főoldal » Általános iskola » Fizika
394

A tornaterem méretei a 30= m, b= 20 m és a magassága c= 6 m.
hány m2 a padló területe?
hány m3 levegő van a tornateremben?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
padló=30·20=600 m²
légköbméter= 30·20·6=3600 m³
0