Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika

Főoldal » Általános iskola » Matematika
1257
Grafikonnal ábrázolni kell!! A 16-os a), b), c), d), e),
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
1
Általános iskola / Matematika

Válaszok

6
a) x=4
b) x=2
e) x=2
0

Csatoltam képet. Kérésedre grafikusan megcsinálom.
Módosítva: 6 éve
1

Csatoltam képet.
1

Csatoltam képet.
1

Csatoltam képet.
1

Csatoltam képet. Ha van 10 perced, érdemes megnézned a következő youtube videómat:
https://www.youtube.com/watch?v=rM-BVsfIvVI&list=PLwXxAxAEOlGiHVOVZ3PZ7CYb_R6bJ0B7n&index=7
Módosítva: 6 éve
1