Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

SOS!

Főoldal » Középiskola » Matematika
368
2x-4y=5 egyenletű egyenes normálvektorja?
megoldokeplettel
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
n(A;B) P(x0;y0)
A·x+B·y=A·x0+B·y0 ez az a képlet amit keresel

2x-4y=5

n(2;-4)

Az egyenes normálvektora diáknyelven megmutatja, hogy mennyi x és mennyi y van az egyenes egyenletében.
1