Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

S. O. S

Főoldal » Általános iskola » Matematika
424
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
a,
65 fok, 65 fok, 115 fok és 115 fok
b,
57 fok, 57 fok, 123 fok és 123 fok
c,
x+3x+x+3x=360 fok
8x=360 fok
x=45 fok
Így 45 fok, 45 fok, 135 fok és 135 fok
0