Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Milyen összefüggés van az út, a sebesség és az idő között?

Főoldal » Középiskola » Fizika
7294
milyen összefüggés van az út, a sebesség és az idő között?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

2
sebesség egyenlő út osztva idővel azaz egyenes arányosság
1

s=v*t
v=s/t
t=s/v
1