Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Egyenlet Alaphalmaz Q

Főoldal » Általános iskola » Matematika
503
5 x 0+17 = 52

78 + 4 x b = 7 x b

2 x c - 3 = c +17
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
5 x a + 17 = 52 (ezt elrontotam)
0

5a+17=52
5a=35
a=7

78+4b=7b
78=3b
b=26

2c-3=c+17
c-3=17
c=20
Módosítva: 6 éve
0