Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Nagyon sürgős valaki kérlek segítsen

Főoldal » Középiskola » Matematika
532
Mekkora az 0,7 literes tejesdoboz magassága, ha alapja 8 cm oldalú négyzet?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
a=8 cm
m=?
Alapterület: 8²=64 cm²
V=T×m=
Így 0,7 liter=64×m
700 cm³=64×m
m=10,938 cm a magassága
0