Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Egyenlet

Főoldal » Általános iskola » Matematika
415
Ezt az egyenletet hogyan lehet megoldani?

X(x-1)* (x-2)=6
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
matek
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
(x²-x)×(x-2)=6
x³-x²-2x²+2x=6
3x-2x²=6
Semmilyen x szám nem jó az egyenletre
0