Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Kémia házi

Főoldal » Általános iskola » Kémia
446
Sos. Nagyon sürgős köszönöm előre is
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Kémia

Válaszok

3
Szevasz Marci
0

Én is itt tettem fel a kérdést
0

Fe + 2HCl = FeCl2 + H2

Vas oxidálódott.

Piros.

A kémhatást színváltozással jelzi.
78 gramm kálium 2 mol vízzel reagál2K + 2H2O = 2KOH + H22H2+O2=2H2O
4 gramm hidrogénből 36 gram víz keletkezik
14 gramm hidrogénből 1266 gram víz keletkezik
0